Termeni si conditii

Detalii despre livrare

  1. Livrarea catre Client a produselor, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul. Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.
  2. Livrarile se vor efectua, in maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, VEIN CLOTHING va informa Clientul prin E-mail, in termen de 24 ore de la confirmarea comenzii , caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda.

  1. Returnarea produselor

Clientul VEIN CLOTHING poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
1.1.2. Coletele prezinta deteriorari severe;
1.1.3. Produsele au fost livrate / facturate gresit;
1.1.4. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
1.1.5.”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

1.2. Clientul se obliga sa notifice VEIN CLOTHING , intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

1.3. Clientului care a notificat VEIN CLOTHING, conform art 1.1., ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, la adresa mentionata pe factura,in caz contrar, VEIN CLOTHING considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

1.4. VEIN CLOTHING  poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

1.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit

1.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 1.1. are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 10 zile lucratoare

1.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 1.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat.

1.5. Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului conform art. 1.1 situatie care atrage obligatia din partea VEIN CLOTHING  de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de 30 de zile, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de VEIN CLOTHING , si nu de la data la care Clientul a transmis catre VEIN CLOTHING intentia sa de denuntare.

1.6. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la confirmarea returului. Modalitatea de rambursare a contravalorii produselor se va face fie intr-un cont bancar mentionat de catre client la adresa de mail.

1.7. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

1.8. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client .

 2 . DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu,iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

 

 


 

CONDITII DE LIVRARE

 

Cauta produsul dorit! Poti cauta produsul dorit direct in campul special de cautare, sau poti naviga prin meniu pentru a alege din toate produsele noastre. Alege produsul dorit. Atunci cand selectezi un produs, vei putea vedea mai multe detalii despre acesta. Dupa ce selectezi detaliile finale (culoarea, marimea, cantitatea), adauga produsul in cos si poti continua cumparaturile sau poti merge catre finalizare comanda. Pentru finalizarea comenzii, revino la cosul de cumparaturi in coltul din dreapta sus, Finalizare comanda. Va trebui sa iti faci un cont si sa completezi toate datele necesare pentru livrare. Produsele comandate se livreaza prin curier rapid in termen de 3-7 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

 

 


 

METODE DE PLATA

 

Dupa lansarea comenzi prin intermediul site-ului veinclothing.com aceasta va fi procesata de catre operatorii firmei care va vor contacta in cel mai scurt prin e-mail/telefon pentru a va confirma disponibilitatea produselor si a va ghida spre confirmarea finala a facturii proforme emise de compania noastra. Metoda de plata acceptata de magazinul virtual este plata ramburs. Plata in numerar (ramburs) se face la livrarea coletului prin curierat rapid. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul. Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.

 

 
Vein Clothing www.veinclothing.com, este brandul